Wedstrijdverslag M.O.C.'17 F8 - S.P.S. F1

M.O.C.'17 F8 - S.P.S. F1 (competitie)

(kop)

Vanmorgen met vijf auto`s vertrokken naar Bergen op Zoom, om onze laatste wedstrijd te spelen van dit jaar. Helaas kon Sjaak er niet bij zijn omdat hij ziek is.

De wedstrijd begon redelijk gelijk, maar we hadden tegenwind, dat zorgde ervoor dat we al gauw op achterstand kwamen. De eerste helft eindigde in 4-1 waarin Carmen Quist de eerste treffer voor S.P.S. maakte. De tweede helft hadden wij wind mee en dat kon je goed merken, al gauw maakte Michael Visser de tweede treffer voor S.P.S. Het werd nog beter want even later scoorde Joost Vroegop nummer drie voor S.P.S.

Het feest was nog niet voorbij want Michael Visser scoorde de gelijkmaker: 4-4. Het werd nog gekker toen Michael Visser scoorde; 4-5 voor S.P.S. en we stonden voor! Het feest was compleet, maar helaas scoorde MOC'17 net voor tijd de 5-5.

Maar goed, dit was een hele mooie wedstrijd en waren we aan elkaar gewaagd en sluiten dit jaar keurig af. Iedereen bedankt!